Slide Rufus-de-Vries-Fotografie_VERHALEN_Bos_en_Lommer_01

Bos en Lommer

Afgelopen jaar (2020) heb ik een nieuwe serie Buurtbanden in Bos en Lommer kunnen maken! Een serie die bij uitstek relatie en locatie verbindt. De serie maakte ik in samenwerking met het Thuismakerscollectief.
Deze serie wordt zo spoedig mogelijk geëxposeerd, alleen wachten we daarbij nu op het moment dat de maatregelen exposities weer toelaten.

Dat is de reden dat ik deze tijd gebruik om op een wat abstracter niveau te kijken naar buurten, relaties, verdichting, wonen-werken en openbare ruimte in de stad mét tegelijk heel concrete voorbeelden. Deze beschrijf ik in een serie blogs, te vinden via: https://www.buurtbanden.nl/blog/

Afgelopen decennium heb ik meerdere series buurtbanden gemaakt. Daarnaast weten steeds meer stedenbouwkundige bureaus, architecten, overheden en andere partijen die zich bezig houden met ‘de stad’, mij te vinden. Zowel de series als de opdrachten boden mij de afgelopen jaren de gelegenheid om héél dicht bij mensen te komen die dagelijks te maken hebben, met de onderwerpen waar ik het in de blogs over heb.